Røræg med feta, oliven og melon

Røræg med feta, oliven og melon

De fleste sætter pris på røræg til morgenmad.  

Man kan selvfølgelig lave det med æg alene, – men det skader ikke at peppe den lidt op. 

Ved at tilføje lidt fetaost og oliven og et par stykker melon bliver morgenmaden til et lille festmåltid. 

 

 2 personer.   Sværhedsgrad: Let   Tid: 10 minutter  

  Æg 
    Lidt fløde 
spsk  Fetaost 
    Salt og peber 
    Smør til stegning 
    Oregano og evt. lidt persille  
skiver  Melon 
    Oliven 

Fase 1 opskrift. 

I fase 2 og 3 suppleres med lidt toast el. morgenbolle 

 
Tilberedning:  
Pisk æggene med lidt fløde i en skål.  

Opvarm smør på panden og hæld æggene ud herpå. Rør dem rundt, så de bliver til røræg. Mos nu feta ned i æggekagen. Tag af, læg på tallerken og drys med tørret oregano og evt. med friskhakket persille. 

Det smager med lidt oliven og et par stykker melon til. 

 

Print Friendly, PDF & Email