Opskrifter – Fase2

Fase2:

Spinattærte

Kalvefrikassé

Kalveculotte og hvidkålssalat med ristede mandler og blåbær (Variant til vegetarer)

Indbagte grøntsager og kapersmarinade

Peberfrugt og tunsalat

Provencalsk grøntsagstærte

Kylling med zucchini, champignon og ris

Lammekød i ratatouille

Nicoise salat

Ovnbagt pighvar med nye kartofler og hvidkålssalat

Omelet med squash og tomatsalat

Kalvescaloppine

Helstegt oksemørbrad med hasselback kartofler og salat

Grønne frikadeller med couscous og ricotta

Gryderet med kulmulefilet, tomat og rejer

Rabarber-crumble

Citronstegte skinkeschnitzler med blomkålssalat

Spejlæg med spinat og chilliolie

Rosenkål med skinke og ost

Ovnbagt flødegratineret blomkål – toppet med lidt ost og tomater

Oksegrydesteg med cherrytomater i rosmarinsauce

Medisterpølse med stuvede grøntsager

Hytteost – postej

Kyllingegryde med champignon og paprika

Kylling med broccoli og champignonsauce

Kogt oksebryst med grøntsager og peberrodssauce

Appelsin and og waldorfsalat

Postej med hytteost, courgette og valnøddekerner

Lækker multibøf salat

Kalvesmåkød med ratatouille

Bønnesalat

Salat med tomat, squash og avocado

Kalvebov med champignonsauce

Langtidsstegt svinekam med blomkål og fennikel

Asiatiske fiskefrikadeller med rejer og grøntsager

Fritata

Fiskefingre med spinatsauce

Braiseret oksebryst med bønner og peberfrugter

Æggekage bagt i ovn

Smørstegte skrubber med stuvede porrer og blomkål

Rødtungefileter med forårsløg og porrer

Æg, ost og agurk

Skinkemad, ost og grønt

Spejlæg, bacon og grønt

Laksemad, ost og grønt

En vifte med lækkerier til morgenbordet

Kyllingetærte med porrer

Kyllingesalat – (kendt fra QuitDiabetes seminarerne)

Kyllingeoverlår med paprikasovs

Lammekød med kikærter, karry og tomatsalat

Lammefrikassé med nye gulerødder, blomkål og grønærter

Spinat-æggewrapps med kylling, avocado og peberfrugt

Skaldyrsalat med avocado og asparges

Nakkekoteletter med champignon og bønnesalat

Svinemørbrad i tomatflødesauce med blomkålsmos

Kalkunbryst med sukkersnaps

Brændende kærlighed – blomkålsmos

Tagliatelle alla Cabonara (Spaghetti alla cabonara)

Forret med laks

Jordbærdessert med vaniljecreme

Boller i karry med ris, peberfrugt og blåbær

Braiseret kalvebryst i rødvinssauce

Frikadeller med porrer og gulerødder

Porrer i fad med oksekød, grøntsager og æg

Boeuf Bourguignon

Omelet med squash

Gambas al Ajillo

Torsk alla pizza (Merluzzo alla pizzaiola)

Kalkunstrimler med grønt i salsa

Mørbrad med citron og mascarpone

Morgenboller med Hvid hvedemel

Farserede kalkunlår med smørdampede blomkålsbuketter

Quinoa med kyllingelår, lette grøntsager og urtedressing

Paella med fisk og skaldyr

Smørstegt søtunge med avocadosalat

Kalvesteg med tomatsalat og bagte grøntsager

Snackpeber med mexicansk kødsauce

Biksemad

Stegt rødspættefilet med spidskål, porrer og peberrodssmør

Chili con carne

Blomkålspizza med ost

Lammebov med rødkålssalat

Biksemad

Røræg (morgen)

Salat

Kalvegullash med broccoli puré

Dampet laks med squash- avocadosalat og med bønnesalat

Fyldt kyllingebryst med stegte grøntsager

Smørstegt rødfisk med stuvede kantareller og romanesco

Krebinetter med asparges/tomatsalat og flødestuvet blomkål

Tykstegsbøffer med tomatsalat og smørristede champignon

Kalvekarbonader med rosenkål og ostesauce

Stegt flæsk med blomkål i persillesovs

Rejesalat med krydret cremefraiche dressing

Croque – Madame (Uden spejlæg på topppen hedder den Croque Monsieur)

Spinatæggekage og tomat

Tomatsalat med mozzarella og knas

Stjerneskud

En hurtig frokost – Busk standard

Pocherede æg á la florentine

Arrow
Arrow
Slider
Print Friendly, PDF & Email