↓ Hop til hovedindhold
Foreningen Quit Diabetes
  • Home
  • Om os
    • Vision og idegrundlag
    • Vedtægter
    • Bestyrelsen
    • Pressemeddelelser
    • Quit diabetes konceptet
    • Videoer
    • FQD på Facebook
    • Betalingsbetingelser
    • Betingelser for brug
  • Testimonials
  • Medlemmer
    • FQD Hotline…
    • Aktiviteter
    • Filarkiv
    • FQD Forum
    • Chat
    • Tilmelding til betalingsservice (PBS)
    • Siden Sidst
    • Download Manual
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Hovedretter (Traditionelle)
    • Hovedretter (Middelhavskost)
    • Desserter
    • Opskrifter – Fase1
    • Opskrifter – Fase2
    • Opskrifter – Fase3
    • Eksterne opskrifter
      • Hjemme hos Xenia
  • Bliv Medlem…
  • Log-in
    • Medlemsfordele
    • Brugerprofil
    • Tilføj billede (Avatar) til din profil
    • Glemt adgangskode
    • Log-in
Forside › Opskrifter › Fase 1 › Lammefrikadeller med stuved spidskål

Lammefrikadeller med stuved spidskål

FQD-adminFQD-adminPosted on 25. august 2015 Udgivet i Fase 1, Fase 2, Fase 3, Hovedretter - Traditionelle, Opskrifter — Ingen kommentarer ↓
Lammefrikadeller med stuved spidskål

Beklager, men du skal være medlem af foreningen for at se dette indhold!

Print Friendly, PDF & Email
‹ Gordon bleu – kylling eller kalv
Kalvekotelet med marinerede grønsager ›

Seneste indlæg

  • 20 nye og spændende opskrifter…
  • Spinattærte
  • Proteinrig omelet med spinat og tomat
  • Kalvefrikassé
  • Kalveculotte og hvidkålssalat med ristede mandler og blåbær (Variant til vegetarer)

Seneste kommentarer

  • FQD-admin til Skinkemad, ost og grønt
  • vestergaard til Skinkemad, ost og grønt
  • torbenpersoerensen til Smørstegte skrubber med stuvede porrer og blomkål
  • Nils Kyed til Se vores flotte nye folder…
  • FQD-admin til Kesoplätter – proteinrige pandekager

Arkiver

  • oktober 2017
  • marts 2017
  • januar 2017
  • december 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • maj 2016
  • april 2016
  • marts 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • december 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • maj 2015
  • april 2015
  • marts 2015

Kategorier

  • Artikler
  • Desserter
  • Eksterne Opskrifter
  • Fase 1
  • Fase 2
  • Fase 3
  • Frokost
  • Hovedretter – Middelhavskost
  • Hovedretter – Traditionelle
  • Ikke kategoriseret
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Siden Sidst
  • Viden om

Meta

  • Registrer
  • Log ind
  • Indlæg-RSS
  • Kommentar-RSS
  • WordPress.org

Opskrifter

  • Appelsin and og waldorfsalat

  • Asiatiske fiskefrikadeller med rejer og grøntsager

  • Avocado med kapers og løg

  • Avocado med rejer og hytteost

  • Æg og bacon

  • Æg-i-toast

  • Æg, ost og agurk

  • Æggekage bagt i ovn

  • Biksemad

  • Biksemad

  • Blomkål med rejer og rød kaviar

  • Blomkålspizza med ost

  • Boeuf Bourguignon

  • Boller i karry med ris, peberfrugt og blåbær

  • Borlottibønner med nye gulerødder og mozzarella

  • Bøf Stroganoff med blomkålsmos

  • Bøf tatar

  • Bønnesalat

  • Braiseret kalvebryst i rødvinssauce

  • Braiseret oksebryst med bønner og peberfrugter

  • Brændende kærlighed – blomkålsmos

  • Burgere

  • Chili con carne

  • Citronkylling med marineret peberfrugtsalat

  • Citronmarineret rødspættefilet på champignonbund med dildsauce

  • Citronstegte skinkeschnitzler med blomkålssalat

  • Coq au vin

  • Croque – Madame (Uden spejlæg på topppen hedder den Croque Monsieur)

  • Dampet laks med squash- avocadosalat og med bønnesalat

  • Elegant morgenservering

  • En hurtig frokost – Busk standard

  • En vifte med lækkerier til morgenbordet

  • Entrecote med spidskål, rabarber og brunede løg

  • Farserede kalkunlår med smørdampede blomkålsbuketter

  • Fiskefingre med spinatsauce

  • Fiskefrikadeller med hjemmelavet memoulade og squashsalat

  • Forret med laks

  • Frikadeller med porrer og gulerødder

  • Frikadeller med tomatsalat

  • Fritata

  • Frokostplatter og smørrebrød

  • Fyldt kyllingebryst med stegte grøntsager

  • Gambas al Ajillo

  • Gordon bleu – kylling eller kalv

  • Grønne frikadeller med couscous og ricotta

  • Gryderet med kulmulefilet, tomat og rejer

  • Hakkebøffer med krydderier, tomatsauce, ris og grønne bønner

  • Helstegt oksemørbrad med hasselback kartofler og salat

  • Hytteost – postej

  • Indbagt grøntsags omelet

  • Indbagte grøntsager og kapersmarinade

  • Italiensk kalvelever med ristet polenta

  • Italiensk pastaret med pancetta (Amatrice)

  • Italiensk risdans om rejer

  • Jordbærdessert med vaniljecreme

  • Kalkunbryst med sukkersnaps

  • Kalkunstrimler med grønt i salsa

  • Kalvebov med champignonsauce

  • Kalvebryst med blomkål

  • Kalveculotte og hvidkålssalat med ristede mandler og blåbær (Variant til vegetarer)

  • Kalvefrikassé

  • Kalvegullash med broccoli puré

  • Kalvekarbonader med rosenkål og ostesauce

  • Kalvekotelet med marinerede grønsager

  • Kalvescaloppine

  • Kalvesmåkød med ratatouille

  • Kalvesteg med tomatsalat og bagte grøntsager

  • Kanelsnegle

  • Kesoplätter – proteinrige pandekager

  • Kidney bønner med gulerødder og mozzarella ost

  • Kikærte pandekage – til morgenmad, brunch eller frokost

  • Kogt oksebryst med grøntsager og peberrodssauce

  • Kogt oksebryst med smørdampet spidskål og peberrodssauce

  • Krebinetter med asparges/tomatsalat og flødestuvet blomkål

  • Kylling alla Cacciatora

  • Kylling med broccoli og champignonsauce

  • Kylling med sukkerærter, forårsløg og pasta

  • Kylling med zucchini, champignon og ris

  • Kyllingegryde med champignon og paprika

  • Kyllingeoverlår med paprikasovs

  • Kyllingesalat – (kendt fra QuitDiabetes seminarerne)

  • Kyllingesalat med blegselleri, peberfrugt og sprødstegt bacon

  • Kyllingetærte med porrer

  • Laks med asparges og ostesauce

  • Laksefrikadeller med krebsehaler og avokadosalat

  • Laksemad, ost og grønt

  • Lammebov med rødkålssalat

  • Lammefrikadeller med stuved spidskål

  • Lammefrikassé med nye gulerødder, blomkål og grønærter

  • Lammekød i ratatouille

  • Lammekød med kikærter, karry og tomatsalat

  • Lammekølle med græsk salat

  • Lammekølle og salat med sukkerærter, blomkål og soltørrede tomater

  • Langtidsstegt lammebov med ratatouille

  • Langtidsstegt svinekam med blomkål og fennikel

  • Lækker multibøf salat

  • Lækre havreboller

  • Medisterpølse med stuvede grøntsager

  • Morgenboller – med under 20 % kulhydrater

  • Morgenboller med Hvid hvedemel

  • Mørbrad med citron og mascarpone

  • Mørbradbøffer med pastasalat

  • Mørksej eller Lyssej med spinat

  • Nakkekoteletter med champignon og bønnesalat

  • Napoletansk spaghetti med valnødder

  • Nicoise salat

  • Oksegrydesteg med cherrytomater i rosmarinsauce

  • Omelet med ost og skinke

  • Omelet med skinke, ost og røde peberfrugter

  • Omelet med squash

  • Omelet med squash og tomatsalat

  • Osso buco (dejlig gæstemad)

  • Ovnbagt flødegratineret blomkål – toppet med lidt ost og tomater

  • Ovnbagt pighvar med nye kartofler og hvidkålssalat

  • Ovnstegt fiskefilet med grønt og urter

  • Ovnstegt kylling med masser af grøn salat

  • Paella med fisk og skaldyr

  • Pasta alla Checca

  • Pasta med lammesauce og lammekød

  • Pastasalat med asparges og kylling

  • Peberfrugt og tunsalat

  • Pocherede æg á la florentine

  • Porrer i fad med oksekød, grøntsager og æg

  • Postej med hytteost, courgette og valnøddekerner

  • Proteinrig omelet med spinat og tomat

  • Provencalsk grøntsagstærte

  • Quinoa med kyllingelår, lette grøntsager og urtedressing

  • Rabarber-crumble

  • Ratatouille med hvide bønner

  • Rejer, citron, kapers og pasta med basilikum

  • Rejesalat med krydret cremefraiche dressing

  • Rosenkål med skinke og ost

  • Rødtungefileter med forårsløg og porrer

  • Røget ål, røræg og ristet champignon

  • Røræg (morgen)

  • Røræg med feta, oliven og melon

  • Salat

  • Salat med tomat, squash og avocado

  • Skaldyrsalat med avocado og asparges

  • Skinkemad, ost og grønt

  • Smørstegt rødfisk med stuvede kantareller og romanesco

  • Smørstegt søtunge med avocadosalat

  • Smørstegte skrubber med stuvede porrer og blomkål

  • Snackpeber med mexicansk kødsauce

  • Sol over Gudhjem

  • Spaghetti alle Puttanesca (luderens pastaret)

  • Spansk kyllinge paella

  • Spejlæg med spinat og chilliolie

  • Spejlæg, bacon og grønt

  • Spinat-æggewrapps med kylling, avocado og peberfrugt

  • Spinatæggekage og tomat

  • Spinattærte

  • Stegt flæsk med blomkål i persillesovs

  • Stegt middelhavstun, tomatsalat med kapers og grøn salat

  • Stegt rødspættefilet med spidskål, porrer og peberrodssmør

  • Stjerneskud

  • Svinemørbrad i tomatflødesauce med blomkålsmos

  • Tagliatelle alla Cabonara (Spaghetti alla cabonara)

  • Tærte med fyld af baby spinat, forårsløg, ost og mandler

  • Timbale med ris og fisk

  • Tomatsalat med mozzarella og knas

  • Torsk alla pizza (Merluzzo alla pizzaiola)

  • Tykstegsbøffer med tomatsalat og smørristede champignon

  • Wienerschnitzel med ovnstegte kartofler

    © 2019 Foreningen Quit Diabetes
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.OkNej